ENGELSİZ HABERLER

Engelliler Sarayı Yeni Dönem Açılışını Yaptı İlk ders maske, mesafe ve hijyen Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık... Bağcılar’da 25 Engelli İstihdam Edilecek Bağcılar Belediyesi Kariyer Merkezi aracılığıyla 25 engelli, ilçede hizmet veren... Yapamazsın Diyenlere İnat Tek Koluyla Başardı Doğuştan tek kollu olan Esra Özayyıldız (27), “Yapamazsın, edemezsin” diyen... Yeni Normalleşmeyle Birlikte Altın Kızlar Sahaya İndi “Altın kızlar” olarak dünyaya adlarını duyuran Bağcılar Belediyesi Bedensel... Lokman Çağırıcı; Salgında En Çok Engellileri Düşünüyorum Yaptığı hizmetleriyle engellilere olan sevgisi bilinen Bağcılar Belediye Başkanı... Altın Kızlar Evde Spora Devam Ediyor “Altın kızlar” olarak tanınan Bağcılar Belediyesi engelli milli sporcularından... MasterChef Ekin Engellilerle Birlikte Teraryum Yaptı TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasındaki başarılı performansıyla... Alişan Görme Engelli Çocuklar İçin Kitap Okudu Türk müziğinin sevilen isimlerinden Alişan, ziyaret ettiği Bağcılar Belediyesi... Mantar Üretim Atölyesi, Fabrika Gibi Çalışıyor Bağcılarlı engelliler bir ayda 300 kilo mantar üretti Bağcılar Belediyesi... Fenerbahçe Spor Kulübü Bağcılarlı Engellileri Ağırladı Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda eğitim gören 20 kursiyer, Fenerbahçe... Ok Atmaya 1.5 Sene Önce Başlayan Ahmet Avşar İlk... Bağcılar Belediyesi Engelli Okçuluk takımı sporcularından Ahmet Avşar, katıldığı... Engelsiz Üniversite Yeni Sezona Hazır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın katılımıyla açılan... “Altın Kız” Hamide, Dubai’de Dünya Üçüncüsü Oldu Dubai’de gerçekleşen Dünya Para Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden... Bağcılar Belediyesi’nden Dev İstihdam Seferberliği Bağcılar Belediyesi, İŞKUR’la ve sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığı protokol... Erkekler'de İlk 3'ü Bağcılarlı Atletler Paylaştı 41. İstanbul Maratonu'na bu yıl da yine Bağcılarlı engelli atletler damgasını... İsveçli Hamza, Kekemeliği Bağcılar’da Yendi Doğuştan kekeme olan 12 yaşındaki İsveçli Hamza Jusufoski, hastalığına Bağcılar... Bağcılarlı Engelliler İlk Galibiyetini Aldı Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, 2019-2020 Tekerlekli... Görme Engelli Hamza’nın On Parmağında On Marifet Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı kursiyerlerinden Hamza... Bağcılarlı Engelli Milli Sporcular Dünya Şampiyonası... Dubai’de düzenlenecek Para Atletizm Dünya Şampiyonası’na katılacak Bağcılar... Mavi Beyazlılar Süper Lig’e Hazır Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye...