HABER

Bağcılarlı Kadınlar El Emeği Göz Nuru Hünerlerini Sergiledi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi, “Bir Dünya ANAdolu” sergisiyle yeni döneme... Kadınlar Günü’nde Bağcılar Sokakları Sümbül Koktu Bağcılar Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara 20 bin adet... Polislerden Annelere Uyarı “Çocuğunuzu Polisle Korkutmayın” Toplum Destekli Polislik ekipleri, çocuklarının karşılaşacağı tehlikelere karşı... Osmanlı Dönemi Kıyafetleri Bağcılar'da Görücüye Çıktı Osmanlı Devleti’nin kuruluşunun 720. yılı nedeniyle Bağcılar Belediyesi Kadın ve... Plastik Poşete Karşı Atık Kıyafetlerden File Ve Çanta... Plastik poşetlerin doğaya verdiği zarara dikkat çekmek ve sıfır atık projesine... Anne Babaların Çocuklarına Karşı Yaptıkları Hatalar Psikolog Nejla Avcı, Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği seminerde çocukların... Bugünkü Gençliğin Asi Olmasının Altında Sevgisizlik Yatıyor Psikolog - danışman Rabia Laçin, Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği seminerde... Anne Babanın Söylemleri İleride Çocukların Eş Seçimini... Aile hayatında erkek ve kadınların iş paylaşımından çocuk yetiştirmesine kadar... Bağcılar Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’ne Büyük... Bağcılar’da 35 kursta 5 bin 609 kadının eğitim göreceği Bağcılar Belediyesi Kadın... Emekli Oldu Dikiş Nakış Kursunda Hayallerini Gerçekleştirdi 25 yıl çalıştığı tekstil atölyesinden emekli olan Hacer Maden, kendi modellerini... Bağcılarlı Kadınlar Tığlarıyla Mutluluk Ördüler “Bilge Kadın Platformu” üyesi Bağcılarlı 13 kadın, kendi tığlarıyla ördükleri 20... Bağcılarlı kadınlar stres ve sıkıntılarını Filografi... Bağcılar’da kadınlar can sıkıntılarını ve gündelik hayatın stresini Bağcılar... Kadın Kursiyerler Çeyiz Siparişlerini Yetiştiremiyor Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’ndeki El Sanatları... Bağcılarlı Kadınlar Lösemili Çocuklar İçin Bez Bebek Ördü Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’ndeki örgü kursunda eğitim... Türk Dünyası Kadın Yöneticileri Bağcılar’da Ağırlandı Türk dünyasının 7 ülkesinden gelen 16 yerel yönetici, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü... ‘Vicdan Konvoyu’na Bağcılar’dan 45 Kadın Katıldı Suriye’de 7 yıldır devam eden savaşta hapsedilen ve işkence gören kadınların... Kermeste Toplanan Yardımlar Bangladeş Ve Kenyalılara... Bağcılar Belediyesi Kadın Meclisi tarafından hayırseverlerin de desteği ile... Hocalı Katliamı’nda Hayatını Kaybedenler Tiyatro... Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı Kasabası’nda 26 yıl önce Ermeni... Rabia Laçin: “Evliliğin Gidişatını Ağızdan Çıkan Söz... Psikolog - danışman Rabia Laçin, Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği seminerde... Psikolog Esra Aydın “Toplum Baskısından Dolayı Evlenmeyin” Uzman psikolog ve danışman Esra Aydın, Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen...