02.09.2019 TARİHLİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ

BAĞCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 7. SEÇİM DÖNEMİ, 1. TOPLANTI YILI

02.09.2019 TARİHLİ OLAĞAN TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİDİR.

KARAR NO 75 İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün, Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Mehmet ŞİRİN için Belediye Meclisinin bilgilendirilmesi ile alakalı teklifi; Belediye Meclisinin 7. Seçim dönemi, 1. Toplantı yılı, 02.09.2019 tarihli toplantısında Müdürlüğünden geldiği şekliyle okunmak suretiyle Belediye Meclisinin bilgisine sunuldu.

KARAR NO 76 İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün, Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Ali ERDOĞAN için Belediye Meclisinin bilgilendirilmesi ile alakalı teklifi; Belediye Meclisinin 7. Seçim dönemi, 1. Toplantı yılı, 02.09.2019 tarihli toplantısında Müdürlüğünden geldiği şekliyle okunmak suretiyle Belediye Meclisinin bilgisine sunuldu.

KARAR NO 77 İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün, Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Mehmet Akif GÖRENTAŞ için Belediye Meclisinin bilgilendirilmesi ile alakalı teklifi; Belediye Meclisinin 7. Seçim dönemi, 1. Toplantı yılı, 02.09.2019 tarihli toplantısında Müdürlüğünden geldiği şekliyle okunmak suretiyle Belediye Meclisinin bilgisine sunuldu.

KARAR NO 78  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün, Muş ili Malazgirt Belediye Başkanlığının “Kardeş Belediye” talebinin değerlendirilmesi ile alakalı teklifi; Belediye Meclisinin 7. Seçim dönemi, 1. Toplantı yılı, 02.09.2019 tarihli toplantısında Müdürlüğünden geldiği şekliyle işaretli oylamaya sunuldu ve oybirliğiyle kabul edildi.

KARAR NO 79  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün, Bağcılar Bilim Merkezi Projesi için Başkan Yardımcısı Mehmet ŞİRİN’e temsil imza ve ilzam yetkisi verilmesi ile alakalı teklifi; Belediye Meclisinin 7. Seçim dönemi, 1. Toplantı yılı, 02.09.2019 tarihli toplantısında Müdürlüğünden geldiği şekliyle işaretli oylamaya sunuldu ve oybirliğiyle kabul edildi.

KARAR NO 80 Özel Kalem Müdürlüğünün, Başak İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine Yönetim Kurulunda temsil ve ilzam etmesi için Başkan Yardımcısı Emre URLU’nun görevlendirme yapılması ile alakalı teklifi; Belediye Meclisinin 7. Seçim dönemi, 1. Toplantı yılı, 02.09.2019 tarihli toplantısında Müdürlüğünden geldiği şekliyle işaretli oylamaya sunuldu ve oyçokluğuyla kabul edildi.

Oluşturulma Tarihi : 03.09.2019