02.03.2020 TARİHLİ MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

GÜNDEM     :

Açılış ve Yoklama

Teklifler:

1-)          Fen İşl. Müd.:2020 Yılı İş deneyim Ücret Tarifesinin belirlenmesi hk.

2-)          Kültür ve Sos. İşl. Müd.: Sırbistan Kragujevac Belediyesi ile Başkanlığımız arasında İşbirliği protokolü yapılması hk.

3-)          İma ve Şeh. Müd.: Mahmutbey Mahallesinde bulunun 2414 isimli imar yolunun imar planına işlenmesi hk.

4-)         İmar ve Şeh. Müd.: Gölgelik (Pergola) Yapılırken Aranacak Hususlara Dair Yönetmeliğin belirlenmesi hk.

5-)          İnsan Kay. Ve Eğt. Müd.: Norm kadro iptal/ihdas işlemlerinin yapılması hk.

6-)         Plan ve Proje Müd.: 15 Temmuz Mah. F21c22a2d pafta, 104 ve 107 parsellerde plan tadilatı yapılması hk.

7-)        Fen İşl. Müd.: Mahmutbey Mah. 2660 sokak ile 2664 sokak arasında bulunan tescilsiz alanla ilgili şartlı bağışın görüşülmesi hk.

8-)          Strateji Gel. Müd.: Başkanlığımız ve Altınbaş Üniversitesi arasındaki işbirliği protokolünün görüşülmesi hk.

9-)          Mali Hiz. Müd.: Belediye Başkanına borçlanma yetkisi verilmesi hk.

10-)        Mali Hiz. Müd.: Başkanlık adına bankalarda bulunan hesapların kamu yararına tahsis edilmesi hk.

Oluşturulma Tarihi : 02.03.2020