10.10.2019 TARİHLİ MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

BİRLEŞİM                                    :           2

GÜNDEM     :

Açılış ve Yoklama

07.10.2019 Tarihli Meclis Toplantı Tutanak Özetinin Okunması.

Teklifler:

1)        Plan ve Büt. Kom. Rap.: 2020-2024 yılları arasını kapsayan Stratejik Planın görüşülmesi

2-)      Plan ve Büt. Kom. Rap.: Performans Programının görüşülmesi hk.

3-)      Plan ve Büt. Kom. Rap.: 2020 yılı bütçe teklifinin görüşülmesi hk.

4-)       Huk. Kom. Rap.: Norm kadro iptal/ihdas işlemleri hk.

5-)       Huk. Kom. Rap.: Bosna Hersek Cumhuriyetinde  bir adet Türkçe Sınıfı oluşturulması.

6-)       Huk. Kom. Rap.: Kastamonu ili Küre Belediyesinin “Kardeş Belediye” talebinin değerlendirilmesi hk.

7-)       Huk. Kom. Rap.:  Rize ili İkizdere ilçe Belediyesinin “Kardeş Belediye” talebinin değerlendirilmesi hk.

8-)       İmar Kom. Rap.:  Sinop ili Durağan ilçe Belediyesinin “Kardeş Belediye” talebinin değerlendirilmesi hk.

9-)        İmar ve Huk. Kom. Rap.: Yavuzselim Mah. 1075 ada, 1 parselin kuzeyi ve 1075 ada, 2 parselin güneyinde bulunan tescil harici kısmın  “ Bağcılar Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu” olarak kullanılmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğüne süreli tahsis edilmesi.

10-)     İmar ve Huk. Kom. Rap.: Umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinin ruhsat devirlerini yapabilmesi hususunun değerlendirilmesi hk.

10.10.2019 Tarihli Meclis Toplantı Tutanak Özetinin Okunması.

Oluşturulma Tarihi : 09.10.2019